CODIGO PRO 3-0 CUATRO ROSAS: TRES ESPINAS DESTROZAN A 4 ROSAS

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

Jaume

Jaume

TRES ESPINAS DESTROZAN A 4 ROSAS

Primera crònica de l'any i amb el millor partit dels possibles. Els dos millors equips de valldaura (amb el permís de l'intrús del Keta, que van segons) s'enfrontaven en un duel de titans on el 4 rosas no tenia cap pressió per guanyar, doncs anaven primers amb 25 punts, i els codigüencs 3rs amb 22 i amb un partit més. Ara bé, el Codigo Pro, molt més necessitat de punts, va sortir amb unes ganes i una confiança mai vista, sabien contra qui jugaven i van saber adaptar-se a les seves possibilitats. Tancant línies de passe, contundència a la defensa, pilleria i eficàcia a dalt...

Tot va sortir rodat, els blanc i negres van saber gestionar les seves enormes ganes per guanyar a un dels bons, recordem que van perdre 1-0 a l'anada contra aquest mateix rival, i amb el Keta no han sabut passar de l'empat a 1...

Aquestes enormes ganes ben gestionades van provocar que els codigüencs signessin el seu millor partit de la temporada.

El 1 X 1 del Codigo Pro...

Dani Molina **10** Crack : Les seves intervencions van ser claus per tal que el marcador quedés a 0 pels codigüencs, va fer un partit com en els vells temps, un 10 és lo just.

Jose **9** A full: Solidari amb l'equip i a full tota l'estona, com ell va dir a la prèvia quines eren les claus. Va fer un partidàs a nivell tàctic i va col·laborar clarament a la victòria del seu equip.

German **9** Portento: Gran partit del German, ni se'l va sentir queixar-se de l'àrbitre ni va errar cap passada, en defensa va estar perfecte, no deixava passar a ningú..

JPadró **9** Fino: Va fer els 2 gols de la tranquil·litat, el segon amb classe deixant enrere al defensa, és un dels pilars marcant gols i donant-los del CP.

Edu **8** Bipolar :  Primera part descol·locat, es posava a dalt i feia que baixés un dels de davant, i segona part perfecte. Un 6 a la primera i un 10 a la segona, de mitja fa un 8, la nota que li queda. Si l'Edu ha entès aquest càlcul, sabrà entendre el que diem de la primera part Razz

Miquel **10** Inexpugnable: Els davanters del 4 rosas ho intentaven però ell no cometia cap error ni es deixava influenciar per les queixes dels altres, no passava ningú, fos qui fos, amb ell li era igual.

Isaac: **10** EL KAISER Partidàs terrible de l'ISI. S'anticipava a tot, va desquiciar al 4 rosas, segurament va ser el millor del partit, és impossible jugar millor.

Jordi_Geo11 **9** Punyetero: Una mosca cojonera que no deixava respirar als filigranes del 4 rosas, i a sobre quan la recuperava, els burlava amb túnels i amb fintes, només li va faltar el gol.

Jaume: **9** El que nunca hace nada?  O bé el que sempre marca, gol de llest i un partidàs a nivell tàctic increïble.

I ara.. el keta i el 4 rosas que pateixin perquè no perdrem més, a per la lliga!!!